Jan
02

Aktivne počitnice na snegu 2019
Natisni
PDF

 

ZA VAŠE OTROKE ŽE 19 LET!

ŠOLA SMUČANJA

(nočne smuke, sankanje, drsanje, kopanje)

5 dni: 23.-27. feb. 2019

3 dni: 23.-25. feb. 2019

Kranjska Gora 

248 € / 174 €

(5/3 dni bivanja, smučarska karta, učenje, animacije...) 

Podrobnosti na strani: ZIMA aktivne počitnice

Prijavnica je TUKAJ

 

POZOR: S prijavami pohitite, ker so mesta omejena. 

Prispeval Sebastjan Mihajlović.

Maj
12

Gozd Martuljek 2018
Natisni
PDF

NED. 1. - PET. 6.

julija 2018, 


Gozd Martuljek,

Hotel Rute,

Lepi Čevelj

https://www.hotelrute.si

Za prijavnico kliknite TUKAJ !

Informativni sestanek:

torek 29. maja, 18.00,

OŠ dr. IK Borovnica 

(označeno bo kje!)

 

 

 

 

PROGRAM
JE EDINSTVEN, ZANIMIV IN ZABAVEN. SKUPAJ Z OTROCI ODKRIVAMO PREČUDOVITO NARAVO: izleti v naravo s kolesi in peš, kopanje v jezerih, piknik, lov za skritim zakladom, kmečki poligoni, nočni kino, družabne in socialne igre, likovne in literarne delavnice, plesi, zaključni krst...

Večletne izkušnje smo prenesli v prečudoviti alpski svet. Vsaj 3x bomo s kolesi odšli na izlet, si ogledali kakšno znamenitost in čofotali v bisernih jezerih. Vsakodnevno se bomo pomerili v različnih zanimivih igrah, spretnostih (streljanje s fračo velikanko, metanje podkev, lov za skritim zakladom,...) ali pa ustvarjali v raznih delavnicah. Zakurili ogenj in si pripravili slastni piknik, včasih pa si spekli pice. Skupaj bomo zapeli kakšno domačo ali pa plesali v disku. 

To je le nekaj utrinkov naših predvidenih dejavnosti, seveda pa se bomo prilagajali želji večine otrok in vremenskim razmeram. Preko mosta bomo odšli na kopanje v notranji bazen (6€) ali pa na sankanje na letno sankališče v Kranjsko goro (7€). Oboje je dodatno plačilo.

V Hotelu Rute imamo idealne pogoje za tovrstne dejavnosti. Velik in lep zunanji prostor, prijetne sobice narejene na starinski način, možnost uporabe telovadnice in odlično izhodišče za naše izlete (kolesarska steza 30 km le nekaj metrov od nas, ter pohodne poti).

PRIJAVA

Prijavijo se lahko učenke in učenci od 2. do 9. razreda OŠ. Športna nadarjenost otroka NI pogoj, pričakujemo pa, da zna otrok  dobro vozit kolo! Natančno izpolnite PRIJAVNICO

najkasneje do 29. maja


ŠTEVILO PRIJAV JE OMEJENO NA 30 ZATO POHITITE!!!!!

PLAČILO

Cena počitnic je 188 €. Zajema polne penzione z dodatno malico, PEDAGOŠKO DELO, stroške kadra in darilo društva. Znesek nakažete na račun društva št.: 02086-0255774281 (prosimo, da je pri nakazilu razvidno za katerega otroka plačujete) do 5. junija 2018. Znesek 184 € lahko plačate tudi v dveh obrokih:
1. obrok: 94 € do 29.5.2018
2. obrok: 94 € do 29.6.2018

Drugi in vsak naslednji otrok v družini ima 18€ popusta. V primeru odpovedi vam vrnemo 160€. 

PRIHOD in ODHOD

Otroka pripeljete v nedeljo 1. julija pred hotel Rute (Gozd Martuljek, Lepi Čeveljc), ob 16.00 uri. Odpeljete ga v petek 6. julija ob 16.00 uri. Če otroka ne morete pripeljati ali odpeljati nas pokličite, da poskusimo poiskati rešitev.

KJE BOMO BIVALI ?

Garni hotel Rute, Lepi Čeveljc. Gozd Martulje 40, 4282 Gozd Martuljak. 02 42821000, https://www.hotelrute.s

SEZNAM OPREME: kolo in čelada (OBVEZNO), kopalke, brisači, trenirka, kratke hlače, majice, spodnje perilo, natikači, športni copati, pohodni čevlji, kapica, flaška, set za osebno higieno, krema za sončenje, sredstvo proti komarjem, sončna očala, ZDRAVSTVENA IZKAZNICA, ZDRAVILA ČE JIH IMA, družabne igre...(PROSIMO DA ELEKTRONSKIH NAPRAV KOT SO TELEFONI IN TABLICE NE DAJETE, SAJ GREMO NA ODKLOP V NARAVO!)

 

Prispeval Sebastjan Mihajlović.

Jan
12

Promocijski film ob 10. obletnici (5min)
Natisni
PDF

Prispeval Sebastjan Mihajlović.

Jul
13

Prvič in takoj nepozabno!
Natisni
PDF

DSC08826 640 x 480

Iz morja smo se prestavili v hribe. Kaj bomo zdaj še ime društva spremenili? Pancr in Gojzr? Ime ni pomembno. Pomembna je vsebina! Na tej POVEZAVI si jo lahko ogledate! Fotografije povedo vse! Za ogled novega promocijskega filma pa kliknite TU!

Prispeval Sebastjan Mihajlović.

Dec
11

O NAS
Natisni
PDF

ŠD PANCR IN ŠNORKL SE PREDSTAVI!


Pancr in Šnorkl je športno društvo, s sedežen na Vrhniki, Voljčeva cesta 11,  ki se ukvarja z organizacijo Aktivnih počitnic na morju in snegu.Ciljna skupina so OSNOVNOŠOLSKI OTROCI.

Začetki izvajanja Aktivnih počitnic na morju, segajo v leto 2001, ko je prve tovrstne dejavnosti v Savudriji organiziral Klemen Stojanovič, preko OŠ Borovnica. To leto, je nepozabno spoznavanje morskega dna in mnogoboj, okusilo 25 otrok. Dejavnost izvajanja Aktivnih počitnic se je širila na OŠ Ivana Cankarja Vrhnika. Tukaj je vodilno vlogo prevzel učitelj športne vzgoje Sebastjan Mihajlovič, ki je leta 2006 postal tudi predsednik Športnega društva Pancr in šnorkl. Danes to mesto zaseda Klemen Stojanovič. Aktivni član društva je tudi Sebastian Jeršinovič, sicer študent medicine, v prostem času pa učitelj smučanja in plavanja.

Kot smo že omenili, je poglavitna dejavnost društva organizacija Aktivnih počitnic.

Aktivne počitnice na morju potekajo v Dugi uvali na Hrvaškem, in sicer v smislu potapljanja na dah in mnogoboja. Otroci so pri  mnogoboju razdeljeni v homogene skupine, kjer je bistvo samega tekmovanja sodelovanje med seboj, zabava, navezovanje stikov ter  osvajanje novih veščin, ki jim v življenju lahko veliko doprinesejo.

Pri potapljanju na dah gre predvsem za osvajanje osnov, spoznavanje morskega dna ter uživanje v vodi in pod njo.

Glede na to, da je smučanje eden pomembnejših simbolov slovenske prepoznavnosti, smo leta 2006 v Kranjski gori organizirali prve  Aktivne počitnice na snegu.

Pri tem smo osredotočeni predvsem na učenje smučanja ter izvedbo popoldanskih aktivnosti, med katere sodijo sankanje, drsanje, kopanje v notranjem bazenu, izdelovanje snežnih skulptur….

S ŠD Pancr in šnorkl vsako leto potuje vse več otrok. Lansko leto kar 150 v dveh terminih. Poleg otrok iz OŠ Ivana Cankarja Vrhnika in OŠ Borovnica, z nami hodijo tudi otroci iz OŠ Dragomer, Rakitna, Brezovica, Preserje, Logatec. Želimo si,  da bi ta številka še rasla, saj je skupna vizija vseh, ki sodelujemo pri projektih, približati Aktivne počitnice čim večjemu številu otrok.

 

Na koncu bi radi poudarili še nekaj bistvenih stvari, ZAKAJ POSTATI Z NAMI AKTIVEN!

-          10 letne izkušnje

-          Licencirani učitelji smučanja in plavanja

-          Ekipa prve pomoči

-          24 urna skrb za otroka

-          Pester program

-          Ugodni plačilni pogoji

 

Predsednik društva,

Klemen Stojanovič

 

Prispeval Administrator.